Kom je mee mountainbiken?

Wat ben ik toch een mazzelaar. In een kwartiertje fietsen begeef ik me in één van de mooiste mountainbike gebieden van Nederland. Het Noordhollands Duinreservaat dat zich uitstrekt tussen Bergen en Wijk aan Zee én de prachtige Schoorlse duinen waarin zich het MTB parcours van Schoorl bevindt.

Onderhand ken ik de paden op m’n duimpje. En ik maak je er graag wegwijs. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde mountainbike fanaat, of je een relaxte rondtocht wilt maken of aan je MTB techniek wilt werken, het kan allemaal!

MTB clinics

Voor iedere mountainbiker heb ik wel iets leuks in petto 🙂 Heb je zelf niet de beschikking over een mountainbike? Geen probleem. Het Mannetje van Duin heeft ongetwijfeld de perfecte fiets voor jou te huur.

Techniek clinic

Tijdens een mountainbike clinic in de Schoorlse en Bergense duinen is de natuur de grootste uitdager. Mul zand, boomwortels en steile hellingen zijn obstakels waar je niet omheen kunt. Tijdig schakelen, goede gewichtsverdeling en vooruit leren kijken. De clinic gaat je helpen om vol vertrouwen ieder (Noord-Hollands) terrein de baas te zijn.

Mountainbiken voor gezelschappen

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit voor een familiedag, een zakelijk uitje of voor een verjaardagsfeestje? Kom dan met mij buitenspelen! Je kunt mij inhuren voor een leuke en leerzame mountainbike clinic, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van het gezelschap.

Mountainbike verhuur

Geen eigen mountainbike? Geen probleem! Ik werk samen met het Mannetje van Duin Biking. De MTB verhuur tegenover restaurant Duinvermaak. Het Mannetje van Duin heeft voor iedere lengte (vanaf 1.40m) een passende mountainbike te huur.