Zin om het nieuwe jaar te beginnen met een sportieve en vooral gezellige uitdaging? Doe dan mee met de Kom je Buitenspelen UHT Trail. Nieuwe paden ontdekken, persoonlijke grenzen verleggen en bovenal plezier maken met elkaar.

De UHT (Utrechtse Heuvelrug Trail) is van oorsprong een NS wandelroute. Een aantal jaar geleden is deze door trailorganisatie Mud Sweat Trails ‘gepimpt’ tot een uitdagende 30km trailroute die over het mooiste stuk van de Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en Driebergen voert.

Al een tijdje staat deze trail op mijn sportieve wenslijstje. En nu is de tijd aangebroken om van dromen naar doen te gaan. Zoals ultraloopster Jolanda Linschoten zo mooi zegt draait het ‘niet om de race, maar om de reis’. Daarom lijkt het ons zo leuk om de UHT te rennen samen met een gezellige groep gelijkgestemden. Samen mooie ervaringen opdoen waar je nog lang over na kunt praten. Nu is 30km best een afstand. Niet iets wat je zomaar even op een zondag in juni doet. Daarom het idee om naar deze afstand toe te trailen. Vanaf januari, iedere maand een gezamelijke loop, opbouwend naar de UHT.

Deelname is gratis. Het enige wat je nodig hebt is:

  • Zin in avontuur
  • De wil om 30km te rennen (op LSD tempo)
  • Het geloof dat je 30km kan rennen
  • Gezond lichaam
  • Goed humeur

Zie jij het zitten om samen met een groep sportievelingen deze uitdaging aan te gaan? Meld je dan aan voor de Kom Je Buitenspelen UHT via: lisannekomjebuitenspelen@gmail.com. Er is plek voor 16 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Traildata:

Zondag 26 januari – UHT oefentrail #1 – afstand ±12km

Zondag 16 februari – UHT oefentrail #2 – afstand ±16km

Let op: data na 16 februari zijn aangepast!

Zondag 7 juni – UHT oefentrail #3 – afstand ±16 km

Zondag 5 juli – UHT oefentrail #4 – afstand ±20 km

Zondag 2 augustus – UHT oefentrail #5 – afstand ±25 km

Zondag 6 september – UHT oefentrail #6 – afstand ±31 km

Meer informatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Hopelijk tot op de paden!

Lifes!

Lisanne

Leave a Comment on Trail je mee met de UHT?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *