Les aanbod

Donderdagavond van 18.30 – 19.45 bied ik een les Yoga voor Hardlopers aan. Van 20.00 – 21.30 bied ik een les Klassieke Hatha Yoga aan. In beide groepen is ruimte voor 10 deelnemers. Een plekje reserveren kan per e-mail of What’s App. Zie onderaan de pagina mijn contactgegevens. Cursisten met een 10-rittenkaart zijn verzekerd van een plekje in de les.

Yoga voor Hardlopers

Down to earth yoga les waarbij het in balans brengen van het sportlichaam centraal staat. Tijdens sportbeoefening krijgt het lichaam vaak aardig wat te verduren. Met deze les leer je onder andere het lichaam een handje te helpen in het herstelproces, versterk je de voor hardlopers belangrijkere spiergroepen en leer je effectiever en efficiƫnter gebruik te maken van je ademhaling.

Lees hier meer over deze les.

Klassieke Hatha Yoga

Holistische yoga les waarbij de optimalisatie van de werking van het zelfhelend vermogen van het lichaam centraal staat. In het dagelijks leven komt ieder mens voor uitdagingen te staan. Welke de nodige stress met zich mee kunnen brengen. Stress hoort bij het Aardse leven. Net als de dag en de nacht. De vraag is, hoe ga je er mee om? Tijdens deze yogales leer je het lichaam te gebruiken als geleider. Door een gefundeerde mix van ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en rust wordt het autonome zenuwstelsel weer in balans gebracht. Waardoor spanning oplost, als sneeuw voor de zon.

Lees hier meer over de les.

Tarieven

  • Losse les: 15 euro
  • 5 rittenkaart: 67,50 euro (3 maanden geldig)
  • 10 rittenkaart: 125 euro (3 maanden geldig)
  • Proefles: 10 euro
  • Proefserie van 3 lessen: 30 euro (alleen voor beginnende yoga beoefenaars)

Les locatie

De lessen worden gegeven in een ruime en sfeervolle yogastudio aan de Louise de Collignystraat 29a. De studio bevindt zich boven de winkels. De ingang is te bereiken via een stenen trap in het steegje achter de winkels.

Op het aangrenzende parkeerpleintje is het gratis parkeren vanaf 17.00.

Hieronder een afbeelding met pijlen, die aangeven waar de yoga zaal zich exact bevindt.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon iets leuks? Stuur een mailtje naar lisanne_soemanta@hotmail.com.